porträtt

 
 

Q/A- träning

Hej hanna! Hur ofta tränar du i veckan? (Springer). hur långt brukar du springa? Tillsist rider du fortfarande?
 
Hej :) Jag tränarr 4-5 gr i veckan, bara fotboll sedan har jag ju idrott i skolan 2 gr i veckan utöver det då (Som kan vara sjukt jobbigt kan jag säga, våran lärare är så hård, haha) Jag skulle egentligen vilja träna mer utöver fotbollen eftersom jag vill gå ut och springa och så, men det går inte. Det beror på att jag har haft problem med mat och träning + att jag är väldigt kort. Därför får jag inte pressa min kropp för hårt om jag vill fortsätta växa osv. 
 
Men när det är lov och så tränar jag utan för fotbollen Jag gillar inte att sringa så mycket längre än 5 km och det beror inte på att jag tycker det är för jobbigt, jag klarar milen. Men det beror på att jag tycker att det är så sjukt lång tråkigt att springa så långt, så jag därför inte längre än typ 6-7 km, hehe. 
 
Nej, jag rider tyvärr inte längre då tiden inte räcker till...
 
 
 

VÄLKOMMEN HÖST? Och godmorgon världen!

Godmorgon på er! ♥När jag vaknade idag så var det helt sjukt kallt! Åh, vet inte riktigt vad jag känner för att hösten är här...lite jobbigt med allt mörker, men fortfarande mysigt. Ska försöka gör hösten ännu mysigare än vad den redan är. Fika mycket, gå på bio, spontana tjejmiddagar osv. har ni några bra tips som gör de mörka vardagen bättre? KOM MD TIPS, BEHÖVER!
Vi kan väll alla komma överens om att allt är mycket enklare på sommaren, med långa ljusa dagar? Men sommaren är ju bara några månader om året ochh man ska ju leva hela livet eller hur? SÅ NU ROCKAR VI HÖSTEN 2013!
Välkommnar hösten med en höstig bild på saknad filur ♥

Jag lever

Men hej på er trogna bloggläsare, att ni orkar kolla in. Så söta :) Nu har jag blogglust igen, men fortfarande inte så mycket att blogga om, men det ska jag ändra på! Ska bli bättre på att fota bilder i min vardag. Ta mer inspo från större bloggar osv. 
Förövrigt är mitt liv som det brukar, upp och ner. Glad och ledsen. Skolan funkar helt okej och tar inte helt död på mig, iaf ;)
Nu ska vi komma igång igen, (hoppas jag, hehe)

11 September 2001

12 år sedan, sänd en tanke♥

Kvällspromenad

 

ATM

 plugg, mat, träning. Uppadterar om jag hinner ikväll. Ska skriva ett inlägg om träning, så håll koll!
 
 

Sushidejt


Match

jag låna din tröja imorse Emma, men vad är vänner till för? :))
 
Hejsan Svejsan bloggen! Idag är det Söndag, dagen efter Lördag och innan Måndag. Känner ingen ångest över Måndagar, och har aldrig Söndags ångest, är jag typ den enda? Haha. 
 
Ska iaf snart ta och göra mig lite lunch innan jag sticker iväg och spelar en Zonlagsmatch, får se hur det går var ju sjuk och förkyld sens Onsdag, men får bara göra mitt bästa helt enkelt! :)
 
 
 

Kameran och älsklingar

 
 
 
 
 
 

Årets skörd

När jag vaknade i morse hade mamma plockar årets första plommon, mumma!
 
Godmorgon allihop! Lite dålig uppdatering på senaste, men vet inte riktigt vad jag ska blogga om... Helg nu iaf! Skönt var ordet, dock har jag suttit med ett arbete om Jerusalem sens kl 10 imorse, men är klar nu, så ska ta och göra en kaffe  :))
 
Senare ska jag dra iväg och plocka skräp på Älvsborgsdagen, lite mindre kul, men många av mina goa kompisar är där så det blir nog bra. Ha det! ♥

Fortfarande sjuk

Är fortfarande sjuk och är hemma idag. Har inte gjort någonting idag mer än bada, kolla på TV och läsa, men sa ta och sätta på en film och fortsätta med mitt slappande, hehe. 
 
Är det någonting speciellt ni vill läsa om idag, träning, hår, favorit plagg osv. Kommentera, har hela dagen på mig att fixa!
 
 

Tillfällig design

Denna designen är verkligen inte optimal och hedern är förfärlig, men ska ta mig tid att fota nya bilder till designen i helgen ! :)


FML

ÅHHH! Min plattång har gått sönder, därför också mitt liv. jag plattar håret nästan varje dag, men i Måndags gick min plattång sönder och nu använder jag en mini plattång som är den sämsta i världshisorien typ.
 
Jag måste verkligen ha en ny palttång NU eftersom jag vägrar gå utanför huset med nytvättat OLPATTAT hår.
Så jag har en fråga till er vet ni någon bra plattång. Har hört att det ska finnas nya som ska vara bättre för håret och som skickar ut negativa joner osv, länka gärna bra plattänger om ni vet några!
 
Största ilandsproblemet någonsin, haha!
 

Hemma och sjuk, bloggar snart!

 

RSS 2.0