Så grymt saknad

Åh, alla dessa bilder på denna fantastiska ponny♥
 

Så grymt saknad

 

Standard med fredagsfika och dålig uppdatering

Tjena bloggen! Var några dagar sedan nu... Har precis varit och fikat med Sofia och är på väg hem för att hinna till träningen. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, livet går upp och ner. Hejdå. 


#sakligtinlägg

 


thigh gap- sjukaste trenden ever

Asså seriöst, Vem kom på den här trenden? Det är ju helt sjukt? Jag kan inte fatta att jag gick med på den här trenden och ville ha det!? Det är ju inte hälsomsamt för de flesta människor att ha ett thigh gap änns. Läs och kolla på bilden under ↓
 
Kolla vissa människor har thigh gap naturligt vare sig de vill eller inte, eftersom deras höftben sitter så långt ifrån varandra. Denna personen behöver inte vara övernaturligt smal för att ha det utan kan till och med ha det om de är överviktiga. Folk som däremot inte ha så breda höftben, som t.ex jag och de flesta andra kan inte få ett thigh gap utan att vara ohälsosamt underviktiga. 
 
Sen så ser du säkert massor av folk på facebook, instagram med thigh gap, men sanningen är ofta att personen står och putar med rumpan + står kobent med benen för att få ett thigh gap vilket de igentligen inte har. Kolla punkt 4 på bilden nedan 

 
Bilderna är tagna från detta inlägget från http://hannalovisasol.se/
 
 

Äckligt mellanmål

Tjenare alla goa, glada, ledsna, arga och vackra! Är på väg och ska göra en grej ;) köpte en ganska äcklig proteinbar, nu vet ni.


5 av sofia

♥Hanna kan prata väldigt snabbt och otydligt och jag kommer ihåg att i början när vi umgicks för typ 2 år sedan så kunde jag knappt höra vad hon sa haha!

♥Hanna är den ärligaste personen jag har träffat, en av hennes urbra personligheter!

♥När hanna inte vet vad hon ska säga riktigt eller bara håller med så säger hon alltid mjaaaa. Och jag börjar alltid skratta åt det för det låter så roligt och hon tänker ju inte på det själv. 

♥Hanna och jag hade en sommarlista med saker vi ville göra innan sommaren tog slut, mycket fick vi faktisktt gjort men det var många saker som va "svåruppnådda" som vi bara fick ångest över, hahaha.

♥Hanna är nog den nyttigaste personen jag vet men hon älskar espresso house, seriöst hon är stammis.

La in några bilder på dig istället älskling, hehe ♥

5 Må bra tips

Har verkligen bestämmt mig för att må bra och inte titta ner på mig själv den här hösten, här är lite tips som kan hjlälpa nu på Måndagmorgonen och fler månar fram över.
 
♦Sluta läsa bloggar som gör dig avundsjuk, irriterad, får dig att känna dig otillräcklig, det samma gäller insta.
♦Gör små roliga saker i vardagen när livet känns extra jobbigt, t.ex ta en fika, gå på bio, häng med en kompis osv.
♦Sluta jämföra dig med anda, inte i skolan, inte utseendemässigt, inte på fotbollen. Inte någonstans.
♦Gå up 30 min tidigare på morgonen och slip stressen och gör dig en ordentlig frukost.
♦ Och mitt allra fetaste tips är att börja morgonen med MUSIK, det gör iaf mig så sjukt taggad och hög på livet!
 
Mina 2 favorit låtar just nu, grymt att börja morgonen med dom 
 
 

Ska göras oftare

Eftersom jag var ganska trött efter gårdagen så blev jag hemma, med datorn, TVn och en bok hela dagen medans familjen var ute med båten. Detta ledde till att jag tillslut blev rastlös eftersom jag inte är van vid att "ta det lugnt" och gick omkring och små åt och kände mig allmänt uttråkad och eländig. Så nu efter middagen bestämde jag mig för att dra ut på en en joggingtur! Jag lämnade telefonen med musik och runkeeper hemma och struntade i min tid per km och all taggande musik utan tog det bara lugnt för att rensa tankarna, det vill säga inte tänka på någonting. Jag struntade i min vanliga rusch i slutet för att ta ut mig till 1000 och njöt av att slippa tävla mot tiden och bara ta det lugnt.
 
Nu låter jag sådär som jag skrev om i mitt inlägg om "vårat falska media liv" men jag måste säga att detta var nog första gången som jag gick ut och sprang för att jag kände för det och inte för att jag kände att jag var tvungen, utan jag njöt faktisk av att vara ute och springa. Ett exta + är att springa på kvällen, riktigt stilla och ännu mer avslappnande.
 
Så detta är något jag ska börja göra oftare inte träna för att jag måste, inte alltid springa för att jag vill få bättre kondis eller ta en PW för att få snyggare ben, utan för att det är härligt ! :)
 
 

 
 

Vilken bild ska jag rama in?

Skrev ju ett inlägg för några dagar sen där jag frågade vilken bild ni tyckte jag skulle rama in på Romeo, nu har jag samma fråga fast bilder på Bleak i stället. Så rösta på vilken bild du tycker jag ska rama in :)
  
 
 
webvoter-omröstning
Vilken bild ska jag rama in på Bleak?

1
2
3

    Se resultat

Godmorgon

Haj gott folk! Var ute igår och sov sedan hos Sofia, så har precis ätit frukost. Vet inte riktigt vad som händer idag är ju fint väder, men tror inte inget spännande händer iaf, haha!

Ha en dra dag :)


JAG ÄLSKAR ICLOUD

Asså åh vilken lättnad! Min telefon återställdes till det normala med hjälp av att ICLOUD sparat saker på min telefon, puh! Dock är det bara sparat från när vi var i Italien oh bakåt, men bättre än inget!
Haha, alla sjuka och fula bilder från Italien!
 
 Kom precis hem från en hemsk match är SÅ MIISSNÖJD och på skit humör -_- Men ska ta en kall dusch och hoppas det släpper. Kommer dra ut ikväll så ska bara ta det lugnt tills dess, C ya !
 
Föresten går bloggen bättre än någonsin, TACK ♥
 

Hur vill ni ha det?

Okej, nu har jag bloggat ett tag och jag tycker att det funkar helt okej faktiskt! Jag försöker blanda med vardag, mobilblogg, bilder, längre inlägg osv. Något som jag känner till skillnad från de andra bloggarna jag haft är att i denna har jag skrivit mer "åskitsinlägg" eller vad man ska kalla det, vilket jag inte riktigt vågade i mina förra bloggar och jag måste verkligen säga att det känns riktigt kul att få dela sina tankar och att folk förhoppningsvis läser och tar åt sig!
 
Men nu har jag en fråga till er, vad tycker ni om bloggen hitills, tycker ni om den som den är eller är det någotning som jag ska ändra/ ni vill ha mer av. KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA!

Fml

Åh, ni fattar inte hur synd det är om mig just nu! Jag skulle byta lösenord på min mobil eftersom alla kunde den, men när jag ska slå in den nya koden så funkar den inte, så till slut blev min telefon inaktiverad efter allt för många försök så nu måste jag återställa den!!! Fattar ni eller! Allt kommer försvinna och jag kan liksom inte lösenordet till allt som t.ex snapchat och KIK! Asså ÅH! 
 
Såhär känner jag just nu
 
 
 
Men självklart kan jag fejka ett smile till er, med den klassiska ungdoms posen, peace out :)
Och tack för responsen på "kroppshets" inlägget så kul att ni uppskattar det! Vill ni ha fler sådana inlägg? PUSS
 
 

Kroppshets

 
Kompisen snackar om smalare lår, en annan vill få plattre mage och säger att hon ska drar ner på kolhydraterna. Runt bordet på skollunchen så snackar ni flitigt och hur mycket ni tränar och du tänker på att inte äta mer än din kompis. På instagram uppdateras det flitigt med fit-inspo inför beach 2013. Du börjar följa ett nytt acount som heter "fitinspoforlife". Det uppdateras flitigt med bilder på mat och "vältränade" magar och ben och du tror att det gör dig inspererad till träning och ett hälsosammare liv. Du lägger själv upp en bild på en mage med texten "Do it for your dream body" som du hittat på en av alla "inspo" acounten du följer. 
 
Men någonting jag undrar över, är detta verkligen bra för oss? Det finns väll en anledning till att det är vanligare med ätstörningar nu är för 50 år sedan?
 
Jag följde tidigare mängder av instagram account som jag ansåg skulle insperera mig, dom länkade till andra och jag började följa fler och fler. Hela mitt flöde fyldes dagligen med kroppar och citat. Jag såg alla bilder på de kropp ideal som man förväntas ha. Började göra squats för att få en snyggare rumpa ,äta nyttigare och träna mer osv. Jag kände att min kropp inte nådde upp till alla dessa ideal som ansågs vara "perfekt" . Jag hatade min kropp och tyckte den var ful, började gemföra mig med andra och undrade om det var normalt att inte ha thigh gap. Men jag fattade inte att det var allt runt omkring mig som fick mig att känna såhär. Jag menar som liten var jag sjukt stolt över mig själv och min kroppm men vad hände liksom?
 
Det var inte förens för några månader tillbaka som jag verkligen insåg att detta inte var bra för mig och jag slutade följa dessa accounten och slutade läsa de kallade "inspo" bloggarna. Jag insåg att det inte var normalt med thigh gap om man inte hade bred höfter och att alla de som hade dessa plattar magar egentligen var ohälsosamt smala.
 
Jag har själv varit så smal och haft thigh gap mellan benen, men mådde jag bra av det? Kände jag mig stak i kroppen, pigg, high on life? Haha, nej verkligen inte! Man mår inte bra av att vara underviktg och det är de som tjejerna på bilderna oftast är om bilderna inte är redigerade. Så om du känner sig otillräcklig, ful, tjock osv , gör dig själv en känst och sluta följa dessa instagram account, sluta läsa den inspererande bloggen, med den perfekta tjejen, som du anser är så mycket bättre än du. Tänk på att de flesta reklamer är redigerade och att de faktiskt är onoramlt smala. Och sluta gemföra dig med andra, folk har olika förutsettningar och olika kroppstyper. Vissa har platta magar, andra smlare ben. Vissa kan möla i sig 7 kakpaket per dag och äta Mc Donalds dagligen, men ändå vara smalare än den som tränar och äter nyttigare, folk har olika slags förbränningar och är födda med olika förutsättningar. Om du tränare mer än dubbelt som din kompis så är det klart att du behöver mer mat, så sluta jämföra dig med andra. 
 
Nu vill jag inte påpeka att detta gäller alla. Vissa blir säkert inspererade av alla "inspo" bilder och känner motivation när dom ser dom. Men glöm inte att tänka till hur dom egentligen omedvetet påverkar dig och hur du ser på dig själv.
 
Det "glada och possitvia" bilderna över kan led till detta
  Så försök att lära dig älska dig själv och din kropp, istället för att se ner på den.
 

Fredagsfika

Har precis fikat med Sofia och våran gamla konfaledare Emma, har inte träffat henne på jätte länge så det var riktigt kul!

Nu sitter jag och Sofia på väg hem, så ska sticka till träningen sen, kommer inlägg ikväll, kram!

 
 

RSS 2.0