En snygg filur


Godnatt

 

Kontakt

Mejl- [email protected]
 
Instagram- Hannabortin
 
Facebook- HannaBörtin
 
Kik- Hannabortin
 
Snapchat-Hannabortin

Godmorgon

 
2 höstiga bilder från helgen
 
Har vaknat med mitt dåliga humör från helgen, ångest, trötthet och huvudvärk. Inte ens en kaffe kan rädda denna dagen nu. 
 
//possitiva Hanna
 
 
 
 

God dag!

Hejsan hoppsan! Lördag idag, veckans bästa dag ♥ Det regnar, jag sitter inne, ska snart baka till fiket i fotbollen imorgon, sen iväg på lite släkt lunch/middag och sen antagligen ut! Nice lördag med andra ord. 
 
Imorse var jag och Emma i stallet och provred en storhäst, så kul att rida igen! Det var en häst under uppbyggnad på 160 cm, men även om han inte orka så mycket fick jag en bra känsla, så jag hoppas jag kommer få rida honom någon gång ibland, har saknat det sååå  :)
 Bilder från sen höst (tror jag) med världens bästa 

Det gör ont

Ska ju upp och provrida en häst imorgon och kunde inte låta bli att kolla igenom lite gamla bilder på Romeo, åh vad jag saknar honom! Vill ha honom i stallet, kunna åka upp när jag vill och pussa honom på mulen ♥

Nu: Match

Jag har alltid varit söt ;)
 
Har precis varit och fikat (såklart) med Emma och ska snart dra iväg på match. Möter Torslanda idag, våran sista match i serien så den är vädigt viktig! Kvällen för övrigt är lite otydlig, men drar nog i vilket fall ut.
 
Förövrigt ska jag upp tidigt imorgon vilket ska faktisk ska bli kul för jag ska provrida en häst som en tjej behöver lite hjälp med. Hoppas det går bra. Ha en bra kväll nu gott folk! 
 

kanelbullens dag!

Ja, Idag är det ingen vanlig dag för idag är det kanelbullens dag! Haha, så taggad, nej men ni som känner mig vet att jag ÄSLKAR att fika och idag finns det en riktigt bra anledning till fika, så jag hoppas att alla fikar idag!
Bild på min standard fredags fika med Olle förr Fredagen :)

Påminnelse

Om ni kanske frågat mig något, så svarar jag alltid på kommentarerna, men inte i ett enskilt inlägg. Klicka på kommenntarer på de inlägget du kommenterat på så kommer du se ett svar :))

Back

 Hej ♥ det var ett tag sedan ... haha! Jaja, fick lite lust igen.  Denna dagen började iaf med hemsk huvudvärk, men en stor frukost och en stark kaffe löser allt ;)
 
Jag kom i vilket fall precis hem från Alice och ska ta och käka något innan jag tar tag i plugget. Hatar att skolan är igån igen, jag orkar bara inte! 
 
Detta blev ett väldigt tafattoch kortfattat inlägg, men det får funka. Kanske uppdaterar  imorgon, puss

RSS 2.0